En riktigt bra användning för beachflaggor är att ställa upp dem utanför entrén till er butik, kiosk eller kanske till företagsentrén för att enkelt visa vart kunderna ska gå in. Beachflaggor är inte bara bra för att tydligt visa till en ingång, utan ger ett kul och festligt intryck som ger kunder en förväntansfull känsla. Här kan det vara en bra ide att använda färger för att framhäva vad som kunder kan vänta sig. Lite starkare färger kan leda till en ökad försäljning ifall det är målet.

Att använda beachflaggor för att leda uppmärksamheten till en entré är även ett bra sätt att upplysa potentiella kunder om en ny kampanj, en öppning av en butik eller en annan speciell tillställning. På flaggorna kan ni använda ren företagsinformation, information om den speciella tillställningen, en bra slogan eller kanske ett erbjudande.

Man kan även använda beachflaggor tillsammans med andra produkter för att locka in ännu fler kunder. Något som kan passa bra ihop med flaggor med företagsinformation är exempelvis ballonger som kan locka både vuxna och barn, samtidigt som det visar en positiv och familjekär bild för företaget. Det går även bra att använda beachflaggor för att marknadsföra andra produkter hos företaget, särskilt när de står utanför en entré, vilket får ert företag att framstå som innovativt.

Det kan vara bra att anpassa beachflaggorna efter vad företaget vill förmedla. Detta går att göra i själva trycket, i färgvalet eller vad som står på flaggorna. Det är alltid en bra idé att se över vad som förmedlas och vad ni vill nå ut med era beachflaggor. När de står uppställda utanför en entré så kan det exempelvis vara en bra ide att skippa onödig information och istället fokusera på att ha en större logga för att synas längre bort ifrån, eller information om eran kampanj så att fler lockas in i butiken eller företagsentrén.