När det kommer till att designa er beachflagga så har ni helt fria händer. Det går att använda precis så många färger ni vill och trycket trycks över hela flaggan, allt utan några extra kostnader. Flaggorna går att montera precis överallt, på stranden, i parken, på stan eller på en mässa. Vi har tillhör som passar alla underlag. Vid funderingar eller tips så kontakta oss gärna, vi finns till för att hjälpa er skapa den bästa beachflaggan för ert företag.

Att välja design

Det finns några viktiga saker att tänka på när man ska välja den bästa typen av design för just ert företag. Var på flaggan ska loggan sitta? Vill ni ha med ett telefonnummer på flaggan? Var ska hemsidan stå? Behövs en slogan? Allt detta är frågor som kan vara bra att bestämma svar på så att ni ska få en beachflagga som passar bäst för ändamålet. Trycket syns över hela flaggan och ger en helhetsbild av företaget, precis enligt era egna önskemål. Kontakta oss gärna ifall ni har några frågor eller funderingar.

Att välja färger

Beroende på målgrupp, kampanj och hur flaggan är utformad så är det viktigt att välja rätt färgsättning för att få ut ett sådant tydligt budskap som möjligt. Beroende på ändamålet så kan det ibland vara snyggt att ha en flagga i svartvitt, att använda flera mönster och ibland är det extra viktigt att matcha en exakt färgsättning till företagets egna färger. Att välja färger utefter var flaggan ska vara monterad är även det viktigt. Akta bara så att färgerna inte blir samma som varningsskyltar i närheten eller som på annat sätt kan vara en fara för trafiken eller fotgängare. Beachflaggor som ger rätt uppmärksamhet är alltid bäst och med alla färger som finns att välja på så finns det många bra alternativ.