Beachflaggor går att få i en stor mängd modeller, former och storlekar. Det är bäst att välja den som passar ert företag allra bäst samt vad som passar till den platsen där de är tänkta att stå. Själva formen på en beachflagga är viktig för vad ni vill att varumärket ska stå för medan modellen kan bero lite på vart den ska synas. Modeller finns i bland annat formerna av en hajfena, en rak flagga, en droppe och en fyrkant. Samtliga modeller finns i storlekarna Small, Medium, Large och Xtra Large. Nedan har vi listat tips på vad som kan användas för vad.

Hajfena

En beachflagga i formen Hajfena är riktigt snygg att använda för ett sportigt företag som vill marknadsföra någon typ utav sport eller kanske en tävling som går av stapeln. Den här formen är stilren som drar positiv uppmärksamhet till sig vart den en står.

Rak

En rak flagga är snygg och perfekt att använda inomhus i en butik eller på en mässa. Formen gör att mycket information ryms på den här beachflaggan och den är utmärkt att använda för företagsinformation eller för kampanjer av olika slag.

Droppformad

Den droppformade beachflaggan kan med fördel användas till precis vad som helst, men passar extra bra utomhus till exempelvis kiosker, andra mindre butiker eller till exempel vid en visning hos en mäklare. Formen gör att den står stadigt i vinden.

Fyrkant

Den fyrkantiga, eller blockformade, beachflaggan är flaggan med störst yta för information och passar att stå både inomhus och inomhus, för stora eller små evenemang. Här passar det bra att få ut så mycket som möjligt av ytan och få med både logga, hemsida och företagsinformation. Alternativt så är denna bra att använda vid reklamkampanjer eller sport-event. Den är lika snygg att hänga ifrån taket eller på väggen som den är stående.